Er Helene blevet Goth?

14.01.11
Black Tie Optional

Black Tie Optional

Katja fortalte i går, at jeg købte sort læbestift…
Det kræver sin kvinde at bære så mørk en farve og samtidig føle sig godt tilpas. Der er naturligvis undtagelser, hvis man har overgivet sig til goth eller andre subkulture.
Lad mig gøre det klart med det samme, det er ikke et desperat forsøg på at se ung og hip ud. Nej, der er tale om et fuldstændig unikt produkt nemlig Black Tie Optional fra Lipstick Queen.
Jeg har læst om Lipstick Queen på nettet mange gange, men det gik desværre først op for mig i går, at Charlotte Møller sælger produkterne fra dette mærke. Desværre fordi Charlotte lukker i morgen lørdag den 15. januar, hvor efter er vi igen overladt til internethandel.

Black Tie Optional fortjerner at blive fremhævet, den gør noget helt særligt for dine læbestifter. Farven kan måske godt virke lidt skræmmende, men den er helt transparent. Den kan godt bruges alene, men jeg har købt den som en slags primer til læberne. Den tilføjer en dybde til læbestiften, så den næsten ligner velour. Det er meget smukt.

Jeg ville egentlig fremhæve de produkter, jeg synes bedst om. Efter et kritisk blik på produkterne, gik det dog op for mig, at der ikke er et eneste produkt, jeg IKKE vil anbefale, de er simpelthen fabulous alle sammen.

Skynd dig ind til Charlotte i Niels Hemmingsens Gade 3 for at sikre dig nogle af disse fantastiske læbeprodukter.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Ditte

Ærgerlig jeg først ser dette indlæg, men tak for tippet anyways…

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *