Ole Henriksen aka Andreas Bo Pedersen

L’Oréal Color Infaillible

L'Oreal Color Infallible i farven Night Blue

Foto: L'Oreal

Pudderdåserne har fået fingrene i L’Oréals nye øjenskygger Color Infaillible. Det er nogle rigtig flotte farver og nogle meget pigmenterede skygger. Øjenskyggerne har en lidt sjov konsistens, de er ikke presset så hårdt som en traditionel øjenskygge, men løse er de heller ikke. De er fulde af perlemor og kan godt virke lidt grove og derfor er der også chance for, at man spilder lidt, når man tager dem på. Derfor kan det være en god idé at starte med øjenmakeuppen og først derefter tage foundation på.
Skyggerne er nemme at arbejde med og holder rigtig godt. Katja var i byen og hun rapporterede, at øjenmakeuppen sad fint hele aftenen.

Her under kan du se, de farver vi har prøvet. Først som de ser ud i dåsen, hvis man stiller dem på låget.
Farverne fra toppen og med uret er: 005 Purple Obsession, 006 All Night Blue, 009 Permanent Khaki, 014 Eternal Black, 001 Time Resist White, 002 Hourglass Beige, 004 Forever Pink.

L'oreal Color Infallible med låg

Her har vi skruet lågene af, så farven synes bedre. Rækkefølgen er den samme.

L'oreal Color Infallible uden låg

På armen har vi smurt et ordentlig lag på af hver skygge, vi har ikke brugt primer.

Fra venstre mod højre er det først: 001 Time Resist White, 002 Hourglass Beige og 004 Forever Pink.

L'Oreal Color Infallible lyse farver

Derefter er det: 005 Purple Obsession, 006 All Night Blue, 009 Permanent Khaki og 014 Eternal Black

L'Oreal Color Infallible mørke farver

Den ene af skyggerne (den grønne) havde jeg lidt problemer med. Det er sådan set ikke øjenskyggens skyld, min hud er bare meget sart og reagerer på ting der kradser. Den grønne skygge var lidt grovere end de andre og jeg er overbevist om, at det var det der gjorde forskellen.
Det startede allerede, da vi prøvede dem på min arm, men jeg valgte alligevel også at prøve den på øjnene. Det begyndte at klø, fuldstændig som når en uld sweater kradser. På armen holdt det op, så snart jeg tog det af. På øjnene kløede det i cirka en time, hvorefter jeg ikke mærkede noget til det resten af aftenen. Hverken på armen eller på øjnene var der tegn på en allergisk reaktion.

De næste par dage kan I se de to looks, vi lavede med skyggerne.

Color Infaillible øjenskyggerne fås i 8 farver (udover de farver vi har testet kommer der en lækker dyb chocoladebrun) og koster 99,95 kr. Color Infaillible kan købes fra primo februar, L?Oréal kan købes hos Matas, i parfumerier og stormagasiner.

2 kommentarer

  • Kat

    De er billigere på færgen til Sverige (73 kr.) – men endnu billigere næste uge i Matas (nogen og halvtreds, så vidt jeg husker. Jeg så reklamen i dag, efter jeg havde købt en på færgen i morges og jeg er faktisk ikke færdig med at ærge mig…)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ole Henriksen aka Andreas Bo Pedersen