Sparegrisen: Stadig udsalg hos elf

Kreative negle: Depend Artliners

Depend har lanceret en ny dekorationslak, der hedder Artliner. Det er en neglelak med en meget tynd pensel, som gør det muligt at lave specielle dekorationer på neglene. Pudderdåserne har leget med dem, og dommen må være, at de er gode, og vi er dårlige.

Artlineren har en fin pensel, der gør det muligt at tegne en tynd streg, og det virker. Vi er bare slet ikke i træning og skal klart øve os mere. Det var første gang, vi prøvede den type produkt, og det kræver altså en sikker hånd og en del øvelse at få et perfekt resultat. Jeg synes, Helene gjorde det ret godt, Helene er som altid selvkritisk.

Den findes i 6 varianter: guld, sølv, guldglimmer, sølvglimmer, sort og hvid.  Vi har prøvet den i sølv, guld og sort.

Franske YSL negle
Grunden til at produktet fangede min interesse i første omgang var, at jeg så en mulighed for at skabe de alternative franske negle, som Yves Saint Laurent skabte til deres efterårslook.

YSL Rock Baroque

Helene har forsøgt sig med sort Artliner ovenpå MAC Very Important Platinum, og her kan I se resultatet.

Depend Artliner

På resten af neglene var der fri leg.

Depend Artliner på MAC Very Important Platinum

Det kræver helt sikkert øvelse, men hvis man kan lære at sikkert greb, så er det et godt produkt til at lave fin nail art med. Og Depend er så billigt, at du kan forsvare at købe en bare for at lege.

Her kan du købe det
Du kan købe Depend i Matas, og de koster 35 kroner stykket. Der er 5 ml i hver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sparegrisen: Stadig udsalg hos elf