Førstehjælp til nytårsmakeuppen

31.12.10

Står du også og kigger forvirret ned i makeuppungen og ved ikke helt, hvad du skal stille op i aften? Eller drømmer du om at lave et smokey eye, men tør ikke kaste dig ud i det? Fortvivl ikke, for vi har samlet de bedste vejledninger og looks fra året der gik, så du kan få inspiration og hjælp.

En klassiker er smokey eyes. Det ser fantastisk ud og du kan lave det med stort set en hvilken som helst farve øjenskygge og eyeliner, du har. Følg Helenes trin-for-trin vejledning her, så kan alle finde ud af det.

Drømmer du om de perfekte røde læber? Pudderdåserne lavede for nylig en guide til at lave røde læber. Hvis du skal have en anden farve læbestift på og er nervøs for resultatet kan du i virkeligheden bruge denne guide til en hvilken som helst farve læber. Teknikken er den samme.

Der er ikke nogen bedre anledning end nytåret til at gå amok med glimmer. Men tjek lige denne vejledning først, så du er sikker på ikke at få det i øjet eller andre hyggelige overraskelser.

Og mangler du bare inspiration, så tjek vores faneblad Looks & guides. Her er alle vores looks samlet, og der burde være noget for dig også.

Og ellers er der bare tilbage at ønske rigtigt godt nytår til jer alle. 2010 har været et forrygende år, vi glæder os til et 2011 sammen med jer. Og husk så lige at tage et billede i aften til Pudderdåsernes store nytårskonkurrence.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *