Sparegrisen: De bedste januarudsalg med skønhed

Nytårskonkurrence: Læsernes egne nytårslooks

Make Up Store Kristall Eau de Parfum

Nytårsaften er nok en af de aftener på året, hvor vi gør mest ud af os selv allesammen. Og det skal fejres med en konkurrence! Idéen kom fra min veninde Stine, der foreslog, at vi skulle se jeres egne looks nytårsaften. Og selvfølgelig skal vi det!

I skal gøre følgende: Tag et billede af jeres makeup nytårsaften og send til mig på denne mailadresse. Skriv også en kort forklaring til, hvordan I har gjort, og hvilke produkter I har brugt. Læg også meget gerne jeres billede ind her på vores Facebook-side, så vi kan få gang i nogle fede billeder på vores facebookside. Husk at tagge jer selv, så vi kan se, hvem I er. Så er I med i konkurrencen om en Kristall Eau de Parfum fra Make Up Store til en værdi af 330 kroner. Den frugtige duft er en varm blanding af bergamotte, vanille, sandal, musk og amber og virkeligt skøn.

Vi skal have jeres look senest kl. 12 den 1. januar. Så udvælger vi den bedste og lægger dem på i løbet af den 1. januar, så alle, der ikke gider se skihop, alligevel har noget lækkert at kigge på.

Er I friske på det? Har I allerede nu planer om, hvad I skal have på af makeup? Hvilke tanker gør I jer?

3 kommentarer

 • Birgitte Nielsen

  Mit bedste tip – specielt til nytårsaften hvor makeup’en gerne skal holde lidt længere, men også til hverdag – er at bruge GOSH Waterproof Eye Shadow under øjenskyggen. Det giver en virkelig god holdbarhed og en bedre farve! Vælg en lys/nat…urlig farve hos GOSH – så kan den bruges sammen med langt de fleste øjenskyggefarver.
  Påfør et tyndt lag og læg herefter den ønskede makeup som du plejer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nå æv, ville da ellers godt ha været med, men har sovet hele dagen fordi jeg sku på nattevagt i dag :( Men glæder mig da til at se hva der er blevet sendt ind :) Og godt nytår og tak for en masse gode sager her på jeres side :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Katja

  RijaH kom bare! Jeg har stadig ikke taget mig sammen til at gøre noget fornuftigt. Jeg er ramt! Så med baggrund i mine tømmermænd kan du stadig nå at være med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sparegrisen: De bedste januarudsalg med skønhed