Nej, jeg er ikke vred, jeg er skuffet!

14.12.10
Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara fra Estée Lauder
Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara fra Estée Lauder
Foto: Estée Lauder

Nogen gange bliver jeg frygtelig træt i ansigtet. Man læser om nogle nye spændende produkter, bliver vildt glad fordi det faktisk er et mærke, man kan opstøve i vores lille land…
Men nej! Heller ikke denne gang får vi lov til at få det rigtig spændende, det sælger nemlig ikke…

Farvet Mascara
Denne gang handler det om en ny mascara, nemlig Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara fra Estée Lauder. Det lyder da til at være en god mascara og alt det der, men hvorfor (her må du selv finde på et passende ord, det behøver ikke være særlig pænt!) må vi ikke få alle farverne. ØV! Mascaraen kommer til landet til januar, men vi får så kun den sorte (Extreme Black) og brune (Extreme Brown) variant at se her hjemme.

For forsigtige?
Da jeg ringede og spurgte hos Estée Lauder, fik jeg den nedslående besked, at de to (limited) farver Extreme Indigo og Extreme Violet slet ikke kommer til Danmark. Grunden spurgte jeg ikke om, men jeg har tidligere fået en dødsyg forklaring (fra en ekspedient) om, at Estée Lauder er et pænt og eksklusivt mærke og derfor skulle de der mere avantgarde produkter købes hos andre mærker. Nu er jeg selvfølgelig helt klar over, at det er ekspedientens egen holdning ellers er det da lidt mærkeligt, at Estée Lauder overhovedet laver den slags produkter.

Kom bare an!
Clarins sendte en helt fantastisk lilla mascara ud med deres forårs/sommer kollektion, og den var udsolgt meget hurtigt.
Jeg tvivler på at det handler om meget andet end tallene på bundlinjen. Derfor håber jeg, at alle firmaerne både de store, de kendte, de ukendte, de små, de eksklusive, dem i supermarkedet og alle de andre vælger at turde noget mere. Vi er altså ikke så kedelige, selvom vi bor i et koldt, blæsende, regnfuldt og meget lille land. Selvfølgelig skal der være plads til de der enkelte begrænsede oplag af et eller andet fantastisk produkt (se nu bare Chanels neglelakker), men resten må de altså gerne sende til Danmark også.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Pudderdåse Katja

I hear you sister! På listen kan du også skrive:
Den nye indisk inspirerede kollektion fra MAC til foråret (ØJ den gad jeg godt have fingrene i). I det hele taget synes jeg at alle de fedeste MAC kollektioner er dem, vi ikke får til Danmark.
Halvdelen af Chanels lakker (ARGH)
Alle de mange mærker vi bare ikke har adgang til (SUK)
Og i weekenden hvor jeg var i Berlin opdagede jeg at NARS gudhjælpemig har trukket sig ud af Tyskland også. Hvor skal jeg NU købe det? Suk…

Pudderdåse Katja

Er da bare heller ikke spor træt af at vi ikke får disse ting at se i Danmark. Pangfarvede Cream Colour Bases, creme eyelinere i cool farver og lilla mascara. Jeg er da bare ligeglad… http://www.temptalia.com/mac-stylishly-yours-collection-for-holiday-2010winter-2011

Kitty

Hejsa…Jeg har købt den omtalte lilla mascara i Matas i sensommeren 2011. Og den er vildt flot! Er du mon blevet fejlinformeret? Eller er den kommet i mellemtiden?

Pudderdåse Helene

Hej Kitty
Nej, jeg var ikke blevet fejlinformeret, det er bare et MEGET gammelt indlæg og den er netop blevet lanceret i mellemtiden 😀
Nærmere bestemt her:
https://pudderdaaserne.dk/2011/11/06/estee-lauder-pure-color-cyber-eyes/
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *