Køb MAC og støt HIV-smittede

Charme, selvtillid og lækkert hår hos M.A.C

Foto: M.A.C

Da  Peter Mygind (ambassadør for “AID” S-Fondet) i går gæstede M.A.C i Magasin på Kongens Nytorv gik det ikke kedeligt for sig. Han formåede at underholde både M.A.C’s kunder og alle andre forbipasserende i Magasin.
Min 9-årige søn grinede og kommenterede Peter Myginds optræden og latter som kun  et barn af i dag kan: ” Åårrh ja hvad, en ordentlig syg latter han har”.
Sønnen var især imponeret over Peter Myginds sangtalent (eller mangel på samme). Det var også helt unikt (hæhæ), det vigtigeste var jo budskabet og det blev formidlet med stor overbevisning, masser af charme og (en ordentlig syg) humor.

Gang i penslerne
Søren Hedegaard og Nicci Welsh havde travlt med pensler og Viva Glam læbestifterne og forskønnede de besøgende hos M.A.C. Klokken ringede hele tiden, hvilket betyder at M.A.C sælger et Viva Glam produkt, hvilket igen betyder støtte til M.A.C’s “AID” S Fund. Læs mere om fonden her.

En ordentlig “kram(m)er”
Sønnen var naturligt nok ikke særlig imponeret af makeup-artisterne. Et helt andet indtryk gjorde de tre sangerinder Saseline, Szhirley og Nabiha. Særligt Szhirley imponerede ved at være “helt vildt sød” (han kender ikke Saseline eller Nabihas musik så de var lidt mere “farlige”).
Estee Lauder Companies administrerende direktør for Nordic, Stevan Lind overrakte checken på 500.000 kroner fra M.A.C’s “AID” S Fund til Peter Mygind. De 500.000 kroner stammer fra salget af Viva Glam produkterne i Danmark. Til gengæld modtog Stevan Lind “a kramer” (Peter Mygind havde i dagens anledning glemt at et kram på engelsk er “a hug”, fnis!), som han noget tøvende tog i mod.
Alle både ansatte og gæster gjorde eventen behagelig og nærværende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb MAC og støt HIV-smittede