Vind lækker læbepomade fra Cornelius

Matrix Design Pulse: Kreativ styling

Matrix Design Pulse Thermo Glide

Som jeg tidligere har ævlet som, så synes jeg det er svært at teste hårprodukter. Lang langt de fleste produkter er anbefalelsesværdige, og hvis der er irriterende ingredienser i, er det sjældent et problem fordi de kommer i dødt hår og ikke på levende hud. Især stylingprodukter handler virkeligt om personlige preferencer og hårtype. Mit hår er pt. kort, tyndt og afbleget, og det, der passer til mig, passer helt sikkert ikke til Rikke med de meget tykke, kraftige, lange og kraftige krøller.

Jeg har denne gang testet tre nye produkter fra Matrix Desig Pulse serien. Det er udemærkede produkter, der afgjort giver mulighed for den kreative styling, de selv sælger sig på.

Fiber Shuffle Fibrous Play Paste
Mange mennesker holder af fibervoks og med god grund. De giver mulighed for et medium og fleksibels hold og kan arbejdes varm igen i løbet af dagen. Jeg bruger ikke selv fibervoks, da det ikke giver hold nok til mit fine flyvske hår, men jeg synes denne fra Matrix er et godt bud. Den giver medium hold og struktur i håret, og så får du meget for pengene. Der er hele 150 ml. i bøtten mod 50 ml. i en standardvoks. Så det er en god portion.

Pris 140 kroner for 150 ml. i udvalgte frisørsaloner.

Beach Clay Strong Destructing Mud
Jeg er tilgengæld storforbruger af muddervoks, fordi det er perfekt til mit flyvske og glatte skandinaviske hår. Desværre var jeg ikke ovenud begejstret for denne. Den gør det den skal: Giver stærkt hold og et mat look, men konsistensen brød jeg mig ikke om at arbejde med. Den er meget klistret og har en mere flydende konsistens. Men igen, det handler om personlig preference, og den kan sagtens fungere efter hensigten.

Pris 140 kroner for 50 ml. i udvalgte frisørsaloner.

Thermo Glide Express Blowout Creme
Denne føncreme var mit hår tilgengæld rigtigt glad for. Man bruger den i vådt hår, før føntørring og den gjorde mit knastørre afblegede hår blødt og glat. Hvis du har tørt eller kraftigt hår der mangler glans og blødhed kan denne absolut anbefales. Den giver dog kun et let hold, det handler mere om at glans og blødhed.

Pris 140 kroner for 150 ml. i udvalgte frisørsaloner.

Du kan også spare penge og købe produkterne på Beauty Bay.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind lækker læbepomade fra Cornelius