MACs julekollektion er online på Magasin.dk

Smokey eyes og julerøde læber med A Tartan Tale

Look med The Family Crest pigment fra MAC

Mørke smokey eyes og røde læber er vel ikke for meget, når man skal ud og drikke en juleøl eller to? Nej, vel det blev jeg også enig med mig selv om, da jeg var til julebryg festival for mikrobryggerier i Pressen med en god veninde, der havde været så sød at invitere mig med. Så fik jeg også en lejlighed til at bruge min fantastiske nye pigment The Family Crest fra MACs A Tartan Tale julekollektion. Pigmenten, som er en løs øjenskygge er en meget mørk brun med blommefarvede undertoner med guld og violet shimmer i. Den er så fin og egner sig perfekt til at lave et smokey eye med lidt sjov i.

Produkterne er MAC med mindre andet er nævnt.

Øjne:
Smokey Eyes med The Family Crest pigment fra MAC
Jeg har brugt Helenes metode til det perfekte smokey eye, som du kan se i detaljer i vejledningen her. Tag et øje ad gangen, man skal arbejde lidt hurtigt. Først har jeg lagt sort eyeliner fra Gosh langs den øverste kant og derefter splattet den ud med The Family Crest pigment på en 219 pensel. Det er en fordel at gøre penslen lidt våd først, så binder pigmenten bedre og drysser mindre. I det hele taget er det en god ide, når man arbejder med pigmenter og andre løse øjenskygger, at lægge sin øjenmakeup som det første og lægge foundation bagefter. På den måde kan man fjerne drys og glitter fra kinden uden at ødelægge sin foundation.

219 er en lille stiv spids pensel med en perfekt form til Smokey Eyes. Du kan finde lignende pensler hos andre mærker. Med samme pensel har jeg lagt The Family Crest på hele låget tonet op i globelinjen. Derefter har jeg tegnet med sort eyeliner langs den nederste vippekant og tværet den ud med The Family Crest igen på samme pensel. Som highlighter under brynet har jeg brugt Brule. Blend overgangen godt, for eksempel med en 224 pensel fra MAC. Til sids har jeg lagt to lag sort mascara.
Smokey Eyes med The Family Crest pigment

Kinder:
På kinderne har jeg lagt blushen My Highland Honey, også fra MACs A Tartan Tale kollektion.

Læber:
Chanel Rouge Allure Laque i Dynastie
Læberne er en nedtonet rød farve, nemlig Chanels Rouge Allure Laque i farven 74 Dynastie. Kanten har jeg rettet til med Gosh lipliner i farven Hot Tomato, og til sidst har jeg lagt en lille smule MAC Mineralize Skinfinish i Soft & Gentle på amorbuen for at fremhæve læberne. Du kan bruge en hvilken som helst highlighter til dette.

Her kan du købe det:
Produkterne fra A Tartan Tale og den andre MAC ting kan du købe på Magasin.dk eller i Magasins stormagasiner. Chanel kan du købe i Magasin og udvalgte Matas og parfumerier. Gosh kan du købe i Matas, større supermarkedet og stormagasiner.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

1 kommentar

  • Jette Sørup Korsgaard

    Er rigtig pænt til dig… kan rigtig godt lide den pigment, farverne i den er rigtig fine.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MACs julekollektion er online på Magasin.dk