Ansigtsrens for dovne hunde

La Roche-Posay Respectissime Densifying Mascara

La Roche Posay Mascara

La Roche-Posay er et af de mærker, som er en gave til os med sart hud. Det er meget befriende at vide, at man kan finde en creme, ligegyldigt hvilke udfordringer ens hud har, som oven i købet er forholdsvis budgetvenligt. La Roche-Posay har netop lanceret deres makeup her i Danmark. Denne makeup henvender sig til kvinder med sart og/eller tør hud og øjne (også linsebrugere), som måske også har problemer med eksem, rødme og lignende.
Pudderdåserne har været så heldige at få lov at teste to af produkterne nemlig Respectissime Densifying Mascara og Toleriane Teint Mineral (anmeldelse følger snarest). Jeg har testet begge to og er dybt imponeret.

Respectissime Densifying
Det tog mig en del tid at samle mod nok til at prøve denne brune mascara. De gange jeg har prøvet brun mascara, har jeg altid haft en voldsom allergisk reaktion. Derfor ventede jeg på den rette lejlighed og et par sammenhængende fridage. Min nervøsitet blev dog gjort til skamme, der var nemlig slet ingen reaktion. Ikke engang da jeg tog det af, fik jeg røde øjne.

Kunsten at prøve noget nyt
Generelt er jeg slet ikke til brun mascara, primært fordi jeg tidligere har haft uheldige oplevelser, men også fordi jeg godt kan lide, de meget markante vipper sort mascara giver. Denne farve er så fin, at jeg sagtens kunne finde på at købe den igen. Den tørrer meget mørkt op og har en rødbrun farve, som fremhæver mine grønne øjne meget fint. Så fint at selv min mand bemærkede en forskel (uden at jeg selv skulle spørge). Varianten jeg har prøvet hedder Densifying, Volumizing Mascara og den giver virkelig tætte og kraftigere vipper.

God, men kræver øvelse
Respectissime Densifying har en buet børste (ligesom min elskede Maybelline har), den er perfekt til at forme vipperne. Jeg må indrømme, at jeg skal arbejde meget mere for sagen, end jeg egentlig er villig til. Børsten fanger nemlig en hel del produkt, hvilket gør at man får for meget på vipperne med risiko for klumper og sammenklistrede vipper. Det kræver altså lidt øvelse, men denne mascara er alligevel et rigtig god.
Bemærk at vi  har valgt at vise mascaraen på Katjas vipper for sammenligningens skyld.

Volumen eller længde
Hvis du er mere til længde end til volumen på vipperne findes Respectissime også i en forlængende variant. La Roche-Posay Respectissime Densifying og Respectissime Extension findes i farverne sort og brun og kan købes på Apoteket til en pris af ca. 159 kr.

8 kommentarer

 • Yes! Hvor er det dejligt at se, at du/I også er begejstret for La Roche-Posays makeup :D

  Jeg har selv testet den forlængende variant og er fan! http://modemedmere.dk/2010/11/13/makeup-fra-la-roche-posay/

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeps, jeg var også meget begejstret, så jeg er helt enig med Helene. Jeg vil da lige læse om den forlængende variant, den har vi ikke prøvet. Tak for dit link :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • RikkeV

  Jeg har lige fået en blush fra mærket, virkelig god og fin fin farve!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Emilie Pedersen

  Kære PD’er!

  Det var dog helt herligt med nogen med det samme problem, som jeg kæmper med!!

  Siden jeg var 13, har øjenmakeup været en del af mit liv…indtil for ganske nylig. En åbenbart fæl ellers hammer god MAC eyeliner efterlod mig som en der havde gået 13 omgange med Mikkel Kessler. Og fra den dag….NUL makeup what so ever.

  Har sidenhen lært det med spor af nikkel/jernoxid i ALLE mørke farver,- så kender synderen.

  Og I kan selv regne,- der forsøges stadig med ALLE slagser af nye sager.

  Jeg vil dog straks forsøge mig med nogle af jeres anbefalinger.

  Kan I evt. anbefale nikkelfri eyeliner (som blyant) til øjenvippekant og en mørk pudderøjenskygge?

  De bedste hilsner
  Tine Emilie Pedersen….måske snart med mascara igen:o))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Hej Tine Emilie

  I forhold til din nikkelallergi vil jeg anbefale dig at prøve Jane Iredales mascara, læs vores anmeldelse her:

  http://www.pudderdaaserne.dk/2010/11/18/jane-iredale-purelash-mascara-nikkelallergikeres-bedste-ven/

  Prøv eventuelt også at finde en eyeliner derfra.

  Mht. ovenstående mascara må jeg være dig svar skyldig, hverken Katja eller jeg har nikkelallergi, så vi kan ikke med sikkerhed vide, om du vil reagerer på den eller ej.

  Jeg håber, du finder nogle produkter, du kan tåle.

  Mange venlige hilsner

  Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Tine Emilie

   Har du set denne side? http://ims.headprod.dk/test-og-rad/din-personlige-pleje/makeup/test-af-nikkel-i-ojenskygge-og-eyeliner

   Der er tests af nikkelindholdet af eyelinere og øjenskygger. Jeg kunne forestille mig, det blev vanskelliggjort yderligere af, at der sikkert er forskel på nikkelindholdet i de enkelte farver med mere i sort for eksempel. Min nikkelallergiske veninde kan for eksempel godt tåle MACs øjenskygger. Jeg ved også at Jane Iredales flydende eyeliner skulle være god til nikkelallergikere, så prøv den. Generelt er La Roche-Posay’s makeup serie også nikkeltestet og egnet til makeupallergikere, siger de i hvert fald selv.

   Jeg håber det var lidt hjælp, lad os endelig høre hvilke produkter du ender med, og hvor godt du kan tåle dem. Jeg synes, det er meget interessant og vigtigt at skrive om.

   Kærlig hilsen
   Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej,
  Jeg ved godt det er et gammelt indlæg, men tillader mig at kommentere alligevel :) Jeg har netop købt denne mascara da den er god til parfumeallergikere, og er også blevet rigtig glad for den.. Men jeg har problemer med at få den renset af om aftenen, så ville høre, hvilken makeupfjerner I bruger?
  Tak for en god blog i øvrigt :)
  Hilsen Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg bruger Biodermas makeupfjerner og den virkede fint. La Roche-Posays egen skulle efter sigende også virke – jeg har ikke selv prøvet dog.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ansigtsrens for dovne hunde