Forsvarets Hudsalve: En multikunstner til vintertør hud og læber

500 venner på Facebook: Vind NARS Deep Throat blush

NARS Deep Throat

Det er næsten ikke til at forstå, men Pudderdåserne nærmer sig 500 venner på Facebook med hastige skridt. For at fejre det har den engelske webshop HQhair.com været så usandsynligt venlige at hjælpe med en fantastisk præmie, nemlig vores favorit blush NARS i farven Deep Throat.

NARS er Pudderdåsernes favoritblush, som du også kan læse i anmeldelsen her. Den er superfin i konsistensen, ultrapigmenteret og meget drøj i brug. Farven Deep Throat er en lys koral med let shimmer. Perfekt allround blush, der passer til de fleste.

Du kan slet ikke købe NARS i Danmark, så derfor er vi ekstra glade for denne mulighed for at fejre vores venner på Facebook. Vi trækker lod om præmien blandt alle vores venner på Facebook, når vi runder 500 venner. Der er 485 i dag, så skynd dig at blive venner med os, så du kan få chancen for at vinde.

Besøg Pudderdåserne på Facebook og klik “synes godt om” for at blive venner med os og deltage i konkurrence om en NARS Deep Throat.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

 • Camilla

  Jeg har længe været interesseret i at finde en Nars-blush, der passer til min lyse hud, hvorfor det er en skam, at mærket ikke er til at opstøve herhjemme. Har I et bud på, hvilken der vil stå godt til min lyse hud og røde hår?

  På forhånd mange tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det er en kæmpe skam, at man ikke kan købe dem herhjemme. Derfor vi også anbefaler HQhair. Jeg tror faktisk Deep Throat ville være et rigtigt godt valg til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie

  Uh :D krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsvarets Hudsalve: En multikunstner til vintertør hud og læber