Absolut yndlingsblush: NARS

MAC Haute & Maughty Mascara: To mascara i en, eller?

MAC har lanceret en ny mascara, hvis helt store salgstrick er, at det er to mascara i en. Hvis du bruger den pink ende, får du ifølge MAC naturligt definerede vipper, og hvis du vil have full on drama, så skal du bruge den lilla.

Det siger MAC i hvert fald, jeg er ikke enig. Den pink børste er ganske rigtigt mindre og giver mindre mascara. Men når man har lagt et par lag, så er forskellen i mine øjne ikke til at få øje på. Kan du se forskel?

MAC Haute & Naughty pink side

MAC Haute & Naught med den pink børste

MAC Opulash mascara med den lilla børste

MAC Haute & Naughty mascara med den lilla børste

Især ikke fordi de to børste i en giver problemer. Den store børste, som skal give dramatiske vipper, lægger for meget mascara på med det resultat, at den klumper. Hvis du har meget tykke vipper, kan du måske få det til at fungere, mine små og tynde vipper får alt for meget på alt for hurtigt.

Edderkoppeøjne
Derudover har jeg oplevet bedre mascara end denne. Den går meget tykt på og giver øjenvipper, der ligner edderkoppeben. Det ser stift og unaturligt ud.

Til gengæld holder den godt og drysser slet ikke. Jeg havde den på en hel dag uden så meget som en smule afsmitning under øjet, hvad ellers er normalen for mig.

Jeg er ikke voldsomt overrasket, jeg har endnu aldrig prøvet en MAC mascara, jeg var specielt begejstret for. Firmaer som Maybelline og L’Oreal slår dem på mascara-fronten med flere længder og ikke mindst prisen. Hvad synes I andre? Laver MAC gode mascaraer, eller er I enige med mig?

Køb MAC i Magasins webshop her.

MAC Opulash mascara med den lilla børste

MAC Haute & Naughty mascara med den lilla børste

Maybelline The Falsies Mascara

Maybelline The Falsies Mascara

E.l.f. Lengthening and Defining Mascara

E.l.f. Lengthening and Defining Mascara

Lancome Hypnose Precious Cells

Lancome Hypnôse Precious Cells

Max Factor False Lash Effect Waterproof

Max Factor False Lash Effect Waterproof

Lash Architect

L'Oreal Lash ArchitectFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

 • Kristina Thaarup Rasmussen

  Jeg må være helt enig med dig, Katja. Jeg har tidligere brug Nilens Jord “Jumbo” som jeg har været ret vild med – dog synes jeg også den drysser. Så købte jeg sidste gang Haute & Naughty mascara fra MAC.. og hvilken skuffelse! den klumper i løbet af ingen tid, og børsten er slet ikke til at arbejde med. Øv øv.. men tror jeg vil prøve “They’re real” fra Benefit som også er anmeldt herinde.

  Kan de købes hos Sephora, ved du det?

  Mange hilsner Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det kan den :) Og DEN er jeg vild med – prøv også at se den Maybelline jeg lige har anmeldt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina Thaarup Rasmussen

   Fantastisk :) hvilken én af de to ville du vælge?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Absolut yndlingsblush: NARS