Lancome: Lækker mascara med usande påstande

Clinique All About Eyes Serum, en roll-on til øjnene.

All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage

Foto: Clinique

Øjencreme er en underlig størrelse. De fleste mærker lover den ene fantastiske egenskab efter den anden. Skal man virkelig tro på alle disse løfter? Eller er øjencreme bare helt almindelig creme i en mindre krukke/tube (som regel til en absurd høj pris)?

Desværre har jeg rigtig tit oplevet, at øjencreme ikke hører til den gruppe af produkter, som jeg kan tåle. Det er både træls og irriterende at have røde, hævede og løbende øjne på grund af en creme. Derfor er jeg selvfølgelig meget skeptisk med hensyn til øjencreme.

Holder den hvad den lover?
Clinique lover at All About Eyes De-Puffing Eye Massage Roll-on serum, kan fjerne poser under øjnene og andre hævelser i området omkring øjnene og på sigt mindske de mørke rander. Ingen af delene hører til mine bekymringer, så om den virker på de problemer kan jeg ikke sige. Egentlig kan jeg sagtens forestille mig at den kølige massage kunne formindske hævelser omkring øjnene.
All About Eyes Serum indeholder som mange andre øjencremer koffein. Koffein sælges som ofte under påstande om at det kan sammentrække poser under øjnene. Det er ikke videnskabeligt bevist i nogle undersøgelser (Kilde: Cosmeticscop.com)

Det er tørhed, som denne serum har gjort noget ved i mit tilfælde. Tørhed i øjenområdet er noget, jeg har kæmpet med i lang tid. Jeg har smurt og smurt, men der har ingen forandring været at spotte. De linjer, som var dukket op på grund af denne tørhed, er næsten væk (det vil sige resterne, har nok ikke så meget med tørhed at gøre, desværre), ligesom de meget tørre pletter på siden af næsen mellem øjenkrog og bryn er helt væk.

Hvordan den klarer sig i brug
All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage er som sagt en roll-on, og det er både behageligt og nemt at anvende den. Den har endda fundet vej til min taske de dage, hvor jeg har været på arbejde. Så langt er en traditionel øjencreme aldrig nået. En anden bonus er, at jeg kan tåle den, WEEEE! En del af grunden skal helt sikkert findes i den oliefri formel. Man skal heller ikke vente en evighed, før den lette serum er trængt ind i huden. Overdosering er heller ikke et problem, så man behøver ikke bekymre sig om, hvor man skal gøre af rester af creme (når man har været for generøs med mængden på fingrene). Jeg har kun prøvet at bruge den sammen med let makeup, så om den kan stå distancen med fuld makeup, ved jeg endnu ikke.

Personligt er jeg helt klart mest til cremer i tube eller i flasker med pumpe. Jeg synes, det er ækelt at stikke fingrene ned i en krukke. For selvom mine fingre bliver vasket, skrubbet og sprittet af mange gange daglig, kan man ikke eliminerer ALLE bakterier. Og de bakterier hører ikke hjemme i min creme. Roll-on systemet er heller ikke topscore med hensyn til hygiejne, til gengæld tror jeg at den bliver brugt så hurtigt, at det ikke når at blive et problem.

Dette produkt finder med garanti vej til min hylde igen. Den kølende fornemmelse dette serum efterlader, er fantastisk. Beholderen er praktisk, nem at bruge og lige til at have med på farten. Den er faktisk så lækker at bruge, at jeg overvejer at købe en, jeg kan have med i tasken.

Hvor kan den købes?
I All About Eyes-serien findes foruden All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage, den oprindelige All About Eyes, som er en let gelé i krukke og All About Eyes Rich, som er en mere cremet version af den oprindelige ligeledes i krukke. Priserne er 270 kr. for All About Eyes Serum og 310 kr. for cremerne. De kan købes i udvalgte Matas, hos parfumerier og i stormagasiner.

Pas dog lidt på, produktet indeholder en æterisk olie, nemlig mandarin, som kan irritere huden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lancome: Lækker mascara med usande påstande