Lancome: Lækker mascara med usande påstande

04.07.10
Lancome Hypnose Precious Cells

Lancome har lanceret en ny mascara, Hypnôse Precious Cells. Nu skal mascara ikke længere give fyldige og lange øjenvipper mens du har dem på, den skal også få dine øjenvipper til at vokse hurtigere og tykkere.

Lancome har tilsat stamceller fra æbler, og påstår de kan få dine øjenvipper til at blive tykkere og stærkere. Det er Lancome dog ene om at mene. Der findes absolut ingen videnskabelig belæg for at stamceller skulle kunne få hår til at gro hurtigere. Den påstand står kun for Lancomes egen regning og kan ikke defineres som andet en et marketing stunt. Og selv HVIS stamceller på nogen måde var i stand til at påvirke dine øjenvipper, så er de tilsat i så minimal mængde, at det næppe ville have nogen effekt i dette produkt.

Jeg har brugt denne mascara i 14 dage, og selvom jeg har været rigtigt glad for den som mascara, har jeg da heller ikke oplevet nogen ændring af mine øjenvipper overhovedet.

Men hvis man ser bort fra de hypede påstande, så er det faktisk en rigtigt god mascara. Den kan ikke få dine vipper til at gro hurtigere, men den kan få dine vipper til at SYNE længere og tykkere når du bruger den, samtidigt med at den adskiller dem smukt. Det er faktisk en rigtig god mascara, der både forlænger og giver tykke vipper med minimal risiko for edderkoppeeffekt og klumper.

Den kan købes i Matas og stormagasiner for 230 kroner.

Hvis du er interesseret i et produkt, der rent faktisk kan gøre dine øjenvipper længere og tykkere, så læs artiklen om Revitalash og stoffet bimatoprost.

Sammenlign med tidligere testede mascara:

Lancome Hypnose Precious Cells
Lancome Hypnôse Precious Cells
Max Factor False Lash Effect Waterproof
Max Factor False Lash Effect Waterproof
Lash Architect
L'Oreal Lash Architect
Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *