Hårpleje der både er allergivenlig og effektiv

15.06.10
Stuhr Family

Stuhr Family

Det er en rigtigt god ide, at gå efter miljømærkerne og Astma- og Allergiforbundets mærke, hvis man vil undgå allergifremkaldende og skadelige stoffer i sine produkter

Problemet er bare, at man så ofte er henvist til Neutral, Änglamark osv., og selvom de produkter er udmærkede, så savner jeg i den grad, at de større producenter af skønhedsprodukter begynder at bruge de udmærkede mærkningsordninger vi har, så udvalget af garanteret allergivenlige produkter kan blive større og mere interessant.

 

En sjældenhed i hårverdenen
Det er som om Stuhr har lyttet til mig, for de har lanceret en serie af produkter deklarareret i samarbejde med Astma- og Allergiforbundet, der hedder Mild Family. Og alene for den indsats synes jeg, de fortjener applaus, for der er ikke mange af de store producenter af hårprodukter, der bekymrer sig om den slags.

Og jeg synes faktisk, at det er lykkedes rigtigt godt. Jeg har brugt shampooen til normal/tørt hår og deres balsamspray, og jeg synes, de er mindst lige så gode, som Stuhrs andre hårprodukter, og så med den ekstra fordel at de er allergimærkede. Me like!

Både shampoo og spraybalsam virker efter hensigten og blødgører tørt hår. Mit tørre og afblegede hår bliver blødt og lækkert og får en god fylde uden at tynge håret. Jeg ville bestemt prøve denne serie, hvis du ønsker hårpleje af god kvalitet uden skadelige stoffer. For eksempel hvis du har børn med filtret hår, eller bare selv gerne vil undgå parfume mm.

Serien er hvid med lyseblå skrift og består af:
Shampoo Volume til fint hår
Shampoo Normalt/Tørt hår
Balsam
Balsam Spray

Produkterne koster 69,95 stykket og kan købes i Coop og Dansk Supermarkeds butikker samt Superbest.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *