Guide: Sådan laver du et diva look

Billige dubletter til MAC Prêt-à-Papier

Pudderdåserne har været i felten og gennemrode de billigere hylder for dubletter til MACs nye Prêt-à-Papier kollektion. Og vi fandt en del produkter, du kan få looket med for det halve.

Glitter bronze lak og peachy gloss fra Gosh
Gosh har en neglelak, der hedder Golden Brown 573 til 59,95. Den er stort set identisk med Originality fra MAC, og har den fordel, at Gosh neglelakker er meget nemmere at lægge pænt end MACs.

Derudover har Gosh også en lipgloss Brillant a lèvres nummer 0082 til 69,95, som kommer meget tæt på MACs Fold and Tuck.

Billige blushes fra L?Oreal
L?Oreal har et par blushes som kommer meget tæt på de to fra Prêt-à-Papier. Vær dog opmærksomme på at det er stort set umuligt at få matte eller semi-matte blushes i de billigere mærker. Der er ret meget glimmer i.

Først True Match Blush i Rose Wood 145, som er en ferskenfarvet blush, der kommer ret tæt på Instant Chic. Dernæst True Match Blush i Nude Brown 365, som matcher Garb fra MAC. Pris 99,95.

Svært at finde øjenskygger uden shimmer
Øjenskygger er også svære at finde billige versioner af. Igen er der rigtigt meget glimmer i rigtigt mange af dem på de billigere hylder. Men vi har fundet et par stykker.

L?Oreal har en Colour Appeal Trio i Kerry Washington Beige Pink 304 til 89,95, hvor den brune farve kommer tæt på Cut To Fit.

Max Factor har en øjenskygge duo, der hedder Colour Reflection Eyeshadow i Shooting Star, hvor den lyse minder om Tissueweight.

Det var lige, hvad vi kunne finde, men hvis I finder mere, så vil vi rigtigt gerne høre om det.

Læs også Helenes anmeldelse af Prêt-à-Papier fra MAC.

4 kommentarer

 • RikkeV

  Super!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Fantastisk service! Især at få anbefalet alternativer til lakkerne. Farverne er jo fantastiske, men så slutter det fantastiske også :(
  Så tak!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Kan de to øjenskygger I har fundet bruges sammen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  @ Nina

  Ja, det vil jeg mene. Jeg kan desværre ikke huske om vi prøvede de to sammen. Men umiddelbart vil jeg tro, at der er mere end en kombinations mulighed mellem duoen og trioen. Jeg vil gerne undersøge det nærmere, men det kan desværre ikke blive før på mandag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Sådan laver du et diva look